Radionica: Uvod u beatmatching i DJ tehnike

Klub kulture

25 rujna, 2024 17:30 - 18:30 Klub kulture

Uvod u beatmatching i DJ tehnike | radionica | srijeda, 25. 9. 2024. | 17:30 h | Klub kulture | Ulaz: slobodan

Želiš naučiti osnove DJ-inga, razumijeti kako funkcioniraju DJ programi i konzole te savladati tehnike beatmatchinga? Ova radionica je upravo za tebe!

U sklopu radionice ćemo pokriti:

Osnovne informacije o pjesmama – Razumijevanje BPM-a (broj otkucaja u minuti), tonaliteta (key) i kako to utječe na miksanje.

Kako funkcioniraju DJ programi – Otkrit ćemo ti tajne softvera koje DJ-i koriste kako bi svoje setove učinili savršenima.

Konzola i mikser: Detaljno ćemo objasniti osnovne dijelove DJ konzole i kako koristiti konzolu za prebacivanje između pjesama.

Ubrzavanje i usporavanje pjesama: Naučit ćemo kako prilagoditi tempo pjesama kako bi savršeno odgovarale jedna drugoj.

Osim teorije, radionica uključuje i praktični dio u kojem ćemo pokazati tranzicije uživo – za techno i za pop. Također, objasnit ćemo što je BPM i kako se radi beatmatching, ključna DJ vještina za besprijekorno miksanje pjesama.

Pridruži nam se na ovoj uzbudljivoj radionici i zakorači u svijet DJ-inga!

▬▬▬

Radionica se provodi u okviru projekta “Klubovi kreativnosti – nova snaga zajednice”.

🇪🇺 Projekt je financiran sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Agencije za mobilnost i programe EU. Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.